Εκδήλωση για τα 10 Χρόνια ECOELASTIKA

Η ECOELASTIKA πραγματοποίησε το Δεκέμβριο του 2014 εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο ΑΘΗΝΑΪΣ για τα 10 χρόνια λειτουργίας της. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες του συστήματος, μεταξύ των οποίων οι εταιρίες εισαγωγής ελαστικών και οχημάτων, οι συλλέκτες-μεταφορείς και οι μονάδες ανάκτησης-αξιοποίησης.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Γενικού Διευθυντή του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ. – ΥΠΕΚΑ), κύριο Αδαμάντιο Σκορδίλη.

Ακολούθησε κεντρική ομιλία από τον Γενικό Διευθυντή της ECOELASTIKA, κύριο Γεώργιο Μαυριά, για την πορεία του συστήματος (Επιτεύγματα – Εμπειρίες – Προκλήσεις – Προβλήματα – Προτάσεις Βελτίωσης).

Εν συνεχεία παρουσιάστηκε από την Υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας κυρία Ιωάννα Αλεξοπούλου η στρατηγική της ECOELASTIKA για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, καθώς και οι δράσεις που έχει ξεκινήσει και υλοποιεί η εταιρία στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της Περιβαλλοντικής Πολιτικής της.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη
Μενού