Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας 2017

♥ Ακούγοντας την Κοινωνία…

Αγαπητοί μας φίλοι. Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα.

Χάρη στη δική σας υποστήριξη έγινε εφικτή ακόμα μία διάκριση που αφορά το κοινωνικό μας έργο. Θα συνεχίσουμε ΜΑΖΙ !!!

Η ECOELASTIKA είχε την τιμή να βραβευτεί για τη δράση της «Από την Ανακύκλωση Ελαστικών στην Ανακύκλωση Αγάπης» με το Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας του Σ.Δ.Ε., όπου επιβραβεύθηκαν προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιήθηκαν την περίοδο 2015-2016.

Από την Ανακύκλωση Ελαστικών στην Ανακύκλωση Αγάπης

Σκοπός της δράσης της ECOELASTIKA με τίτλο «Από την Ανακύκλωση Ελαστικών στην Ανακύκλωση Αγάπης» είναι η ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης των πολιτών και ιδιαίτερα των παιδιών για τις αρνητικές συνέπειες της ανεξέλεγκτης απόρριψης των άχρηστων ελαστικών και η παράλληλη ανάδειξη των πολλαπλών πλεονεκτημάτων από την ανακύκλωσή τους. Επιπλέον η δράση βοηθά στην ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας μέσω των νέων προϊόντων που προκύπτουν από την ανακύκλωση των άχρηστων ελαστικών ενώ συγχρόνως συμβάλλει στην προστασία των παιδιών από τραυματισμούς, ειδικά σε χώρους άθλησης και αναψυχής όπως είναι τα προαύλια των σχολείων.

Η ECOELASTIKA για την περίοδο 2014-2016 υλοποίησε την κατασκευή ελαστικών δαπέδων ασφαλείας σε 32 σχολεία σε όλη τη χώρα. Μέσω της δράσης της πέτυχε διασπορά του οικολογικού μηνύματος δεδομένου ότι απόκτησε πάνω από 50.000 followers καθώς και 16.000.0000 people reached.
Συνεχίζει δυναμικά και το 2017!

Τελετή Απονομής των Αριστείων

Η Τελετή Απονομής των Αριστείων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 σε μια εκδήλωση, η οποία εξελίχθηκε σε μία μεγάλη γιορτή για την Εταιρική Υπευθυνότητα. Συγκέντρωσε περισσότερους από 300 εκπροσώπους του επιχειρηματικού και πνευματικού κόσμου, στελέχη της αγοράς επικοινωνίας και της εταιρικής υπευθυνότητας, καθώς και εκπροσώπους ΜΚΟ και ομάδων πολιτών.

Σήμερα επιβραβεύουμε αυτούς που «ακούν» την κοινωνία. Αυτούς που δε διστάζουν να αναλάβουν το νέο ρόλο που η κοινωνία προσδοκά από τις επιχειρήσεις. Αυτούς που ανοίγουν νέους δρόμους. Αυτούς που κάνουν το όραμα πραγματικότητα. Αυτούς που καινοτομούν».

Υβέτ Κοσμετάτου
Πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής των Αριστείων 2017