1ο Νηπιαγωγείο Πολύγυρου Χαλκιδικής

Ακόμη ένα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ με ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΔΩΡΕΑ της ECOELASTIKA A.E.

Το διδακτικό προσωπικό του 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και εγώ προσωπικά, αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε με την παρούσα επιστολή, για την ευγενική προσφορά σας προς το σχολείο μας.

Με τη δράση της εταιρείας σας, τοποθέτηση τάπητα ασφαλείας στον αύλειο χώρο του νηπιαγωγείου μας, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της περιβαλλοντικής σας πολιτικής, καταφέραμε να βελτιώσουμε αισθητά την ασφάλεια στο χώρο της αυλής, ενώ παράλληλα μας δίνεται η δυνατότητα να λειτουργούμε σε ένα περιβάλλον ευχάριστο για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Είναι γνωστό ότι ο αύλειος χώρος χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη αίθουσα του σχολείου, αφού «στεγάζει» ιδιαίτερα σημαντικές δραστηριότητες: ψυχοκινητικές, ακαδημαϊκές και φυσικά παιχνίδι.

Η προσφορά σας αυτή, που είναι πολύ σημαντική καθώς η οικονομική συγκυρία είναι απαγορευτική για τέτοιου είδους υποδομές στις σχολικές μονάδες, θα έχει αντοχή στο χρόνο και θα δώσει στους μικρούς μαθητές μας τη χαρά που τους αξίζει.

Τέλος ευχή όλων μας είναι τέτοιου είδους δράσεις να βρουν και άλλους μιμητές.

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου
Βασιλειάδου Θεανώ

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη
Μενού