5° Νηπιαγωγείο Σερρών

Ακόμη ένα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ με ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΔΩΡΕΑ της ECOELASTIKA A.E.

Αγαπητή Ecoelastika

Με αυτή μας την επιστολή θέλουμε να σας μεταφέρουμε πρώτα την χαρά των παιδιών του νηπιαγωγείου μας για το καινούργιο μας δάπεδο. Το δάπεδο που εσείς μας προσφέρατε εντελώς δωρεάν και μπορούμε να απολαμβάνουμε ασφαλή παιχνίδια την ώρα του διαλλείματος μας. Να σας μεταφέρουμε όλα τα θετικά σχόλια και τις ευχαριστίες όλων των γονέων και των εκπαιδευτικών. Το νηπιαγωγείο μας είχε πραγματικά ανάγκη μιας τέτοιας παρέμβασης, ωστόσο τα οικονομικά του νηπιαγωγείου και του Δήμου δεν επέτρεπαν την κάλυψη μιας τέτοιας δαπάνης.

Είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε τα χαρούμενα πρόσωπα των μαθητών μας την ώρα του παιχνιδιού στο ελαστικό δάπεδο. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσφορά σας αυτή σε μας αλλά και για τη συμβολή σας στο περιβάλλον με την ανακύκλωση των παλιών ελαστικών.

Μακάρι να καταφέρετε να δώσετε και σε άλλα παιδιά τη χαρά που δώσατε στους μαθητές του 5ου Νηπιαγωγείου Σερρών. Να σας ευχαριστήσουμε για την άριστη συνεργασία μαζί σας από τη στιγμή της κλήρωσης μέχρι την αποπεράτωση του έργου και να σας ευχηθούμε καλή συνέχεια στο έργο σας.

Μετά τιμής

Οι εκπαιδευτικοί και η Προϊσταμένη του 5ου Νηπιαγωγείου Σερρών
Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου
Ευαγγελία Κυριαζίδου
Βενετία Τζάτζιου

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη
Μενού