Κάντε τώρα την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης ecoelastika REWARDS

Η Ecoelastika, όπως γνωρίζετε, μέσα από συστηματικές ενέργειες που υλοποιεί στη σελίδα της στο Facebook, προβάλλει συνεχώς τα συμβεβλημένα με αυτήν σημεία συλλογής, ecoelastikaspots. Με αυτό τον τρόπο παροτρύνει τον κόσμο να αλλάζουν τα μεταχειρισμένα ελαστικά τους μόνο σε εσάς, τα ecoelastikaspots, ενισχύοντας τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των Υπεύθυνων Σημείων Συλλογής (που έχουν το αυτοκόλλητο σήμα «ecoelastikaspots») και του κοινού.

Η Ecoelastika θέλοντας να επιβραβεύσει ακόμα περισσότερο τα ecoelastikaspots για τη συνεργασία τους στην προσπάθεια συγκέντρωσης των μεταχειρισμένων ελαστικών με σκοπό την ανακύκλωσή τους, δημιούργησε για εσάς το πρόγραμμα επιβράβευσης ecoelastika REWARDS.

Επιπλέον στόχος του προγράμματος είναι να διευκολυνθεί η διαδικασία οργάνωσης συλλογής και παράδοσης των μεταχειρισμένων ελαστικών από τα ecoelastikaspots (σημεία συλλογής) στους συνεργαζόμενους με την Ecoelastika συλλέκτες-μεταφορείς για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και να οδηγηθούν στην ανακύκλωση.

Γενικές Πληροφορίες Προγράμματος ecoelastika REWARDS

Το πρόγραμμα επιβράβευσης με τίτλο ecoelastika REWARDS προσφέρεται από την ECOELASTIKA A.E.

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα επιτρέπεται σε όλα τα συνεργαζόμενα με την Ecoelastika σημεία συλλογής (ecoelastikaspots) μεταχειρισμένων ελαστικών που παραδίδουν για ανακύκλωση μεταχειρισμένα ελαστικά επιβατικών οχημάτων (κατηγορίας Α) και ΜΟΤΟ (κατηγορίας Γ).

Πρόκειται για τις εμπορικές επιχειρήσεις (καταστήματα βουλκανιζατέρ, συνεργεία), οι οποίες είναι εγγεγραμμένα μέλη ως σημεία συλλογής (ecoelastikaspots) μεταχειρισμένων ελαστικών στο εγκεκριμένο Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Μεταχειρισμένων Ελαστικών της Ecoelastika και έχουν αποδεχτεί τους όρους συνεργασίας, με σκοπό την παράδοση των μεταχειρισμένων ελαστικών οχημάτων κατηγοριών Α και Γ που προκύπτουν κατά την αντικατάστασή τους με νέα.

Το Πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε Κατόχους ελαστικών (πχ. Διαλυτήρια ΟΤΚΖ, ΟΤΑ, φορείς του Δημοσίου και του δημοσίου τομέα, επιχειρήσεις που παραδίδουν μεταχειρισμένα ελαστικά του στόλου οχημάτων τους, επιχειρήσεις διαχείρισης αποβλήτων).

Βήματα για την εγγραφή και συμμετοχή σας στο πρόγραμμα

Παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα ώστε να συμμετέχετε και εσείς στο πρόγραμμα επιβράβευσης της ecoelastika που αφορά αποκλειστικά τα ecoelastikaspots.

Απαραίτητο στοιχείο που θα ζητηθεί κατά την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης ecoelastika REWARDS, είναι ένα κινητό τηλέφωνο.

Αν το έχετε ήδη δηλώσει στην Ecoelastika για την συγκεκριμένη χρήση, τότε πηγαίνετε κατευθείαν στο βήμα 2.

Διαφορετικά παρακαλούμε να μας στείλετε στο email loyalty@ecoelastika.gr τα στοιχεία της εταιρείας σας και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του υπεύθυνου, για να το καταχωρήσουμε στο σύστημά μας. Στη συνέχεια θα λάβετε στο email που μας έχετε δηλώσει, την επιβεβαίωση καταχώρησής του από την Ecoelastika προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το κινητό τηλέφωνο κατά την εγγραφή και την είσοδό σας στην εφαρμογή του προγράμματος επιβράβευσης σύμφωνα με το βήμα 2.

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή  ecoelastika REWARDS στο κινητό ή το tablet σας, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη τελική εγγραφή σας πατώντας το κουμπί «Εγγραφή» και συμπληρώνοντας το κινητό τηλέφωνο σύμφωνα με το βήμα 1.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους αίτησης παραλαβής – παραγγελίας επισκεφτείτε την ειδική ενότητα Ecopoint

* Ο αριθμός των μεταχειρισμένων ελαστικών
της παραγγελίας σας θα πρέπει να είναι:

1. Για τα ελαστικά επιβατικών οχημάτων
(κατηγορία Α), κατ’ ελάχιστον 60 – έως μέγιστο 125 τεμάχια

2. Για τα ελαστικά μοτοσυκλετών
(κατηγορία Γ), κατ’ ελάχιστον 45 – έως μέγιστο 125 τεμάχια

** ΠΡΟΣΟΧΗ:
Δεν συλλέγονται πόντοι για παραγγελίες που καταχωρούνται μέσω του αυτόματου τηλεφωνικού κέντρου, τηλεφωνικά ή με άλλο τρόπο

διεκδικήστε

προπληρωμένες δωροκάρτες
Spendeo – Edenred

(μπορούν να εξαργυρωθούν σε όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στο δίκτυο της MASTER CARD)