Βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής Ecopoint REWARDS

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα συνεργαζόμενα με την Ecoelastika σημεία συλλογής (ecoelastikaspots).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ecoelastikaspots στο πρόγραμμα επιβράβευσης είναι να καταχωρούν την αίτηση για την παραλαβή των ελαστικών τέλους κύκλου ζωής από το κατάστημά τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής Ecopoint.

Συγκεκριμένα, εάν είστε σε σταθερή συσκευή desktop ή laptop συνδεθείτε στην online φόρμα internet στο https://ecopointweb.dyndns.org/.

Εάν συνδεθείτε μέσω smartphone ή tablet επιλέξτε ανάλογα:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο πρόγραμμα επιβράβευσης δεν συμμετέχουν τα ecoelastikaspots που καταχωρούν τις παραγγελίες τους μέσω του αυτόματου τηλεφωνικού κέντρου, τηλεφωνικά ή με άλλο τρόπο.

Οφέλη και ανταμοιβές του προγράμματος

Διεκδικήστε προπληρωμένες δωροκάρτες Spendeo – Edenred αξίας 250€

(μπορούν να εξαργυρωθούν σε όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στο δίκτυο της MASTER CARD)

Για το έτος 2024, το πρόγραμμα επιβράβευσης ξεκινάει στις 01/01/2024 και λήγει στις 31/12/2024.

Τα ecoelastikaspots που έχουν κάνουν αίτηση για την παραλαβή των ελαστικών τέλους κύκλου ζωής από το κατάστημά τους αποκλειστικά online μέσω της εφαρμογής Ecopoint διεκδικούν προπληρωμένες δωροκάρτες SPENDEO EDENRED αξίας 250€.

Μέχρι τις 31/01/2025 θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με το σύστημα παραγωγής τυχαίου αριθμού που παρέχει η Google για την ανάδειξη 20 νικητών.

Σημείωση: Το σύστημα παραγωγής τυχαίου αριθμού Google δίνει ένα τυχαίο αριθμό που θα προκύψει από το αριθμητικό εύρος της λίστας που περιλαμβάνει τα σημεία συλλογής (ecoelastikaspots).

Η ECOELASTIKA ανακοινώνει το αποτέλεσμα της κλήρωσης με αναφορά της επωνυμίας των ecoelastikaspots που κληρώθηκαν ως νικητές.

Οι νικητές θα λάβουν και ειδοποίηση για το αποτέλεσμα της κλήρωσης με email.