Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ 2017

Αθήνα, Δευτέρα 15 Ιουνίου 2017.

Η ECOELASTIKA βραβεύτηκε με το Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας του Σ.Δ.Ε. ενότητα περιβάλλον για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Από την Ανακύκλωση Ελαστικών στην Ανακύκλωση Αγάπης» που υλοποιήθηκε την περίοδο 2015-2016.

Η Τελετή Απονομής των 7ων Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 και επιβράβευσε προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιήθηκαν την περίοδο 2015-2016. Το βραβείο στην ECOELASTIKA απένειμε η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Marketing Director Ελλάδας και Κύπρου της εταιρείας HENKEL HELLAS, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αριστείων 2017

Η Δράση της ECOELASTIKA «Από την Ανακύκλωση Ελαστικών στην Ανακύκλωση Αγάπης»

Σκοπός της δράσης της ECOELASTIKA με τίτλο «Από την Ανακύκλωση Ελαστικών στην Ανακύκλωση Αγάπης» είναι η ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης των πολιτών και ιδιαίτερα των παιδιών για τις αρνητικές συνέπειες της ανεξέλεγκτης απόρριψης των άχρηστων ελαστικών και η παράλληλη ανάδειξη των πολλαπλών πλεονεκτημάτων από την ανακύκλωσή τους. Επιπλέον η δράση βοηθά στην ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας μέσω των νέων προϊόντων που προκύπτουν από την ανακύκλωση των άχρηστων ελαστικών ενώ συγχρόνως συμβάλλει στην προστασία των παιδιών από τραυματισμούς, ειδικά σε χώρους άθλησης και αναψυχής όπως είναι τα προαύλια των σχολείων.

Η ECOELASTIKA για την περίοδο 2014-2016 υλοποίησε την κατασκευή ελαστικών δαπέδων ασφαλείας σε 32 σχολεία σε όλη τη χώρα. Μέσω της δράσης της πέτυχε διασπορά του οικολογικού μηνύματος δεδομένου ότι απόκτησε πάνω από 50.000 followers καθώς και 16.000.0000 people reached.
Συνεχίζει δυναμικά και το 2017!

  • Στη μακρά περίοδο κρίσης που η αγορά και η χώρα διανύουν, με τις συνθήκες να διαφοροποιούνται συνεχώς και τις ανάγκες να αλλάζουν δραματικά, η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί πλέον πρακτική των περισσότερων επιχειρήσεων, μικρών και μεγάλων, γίνεται αντικείμενο ενασχόλησης εξειδικευμένων στελεχών, επηρεάζει τις επιλογές του καταναλωτή και συνδέεται άρρηκτα με το marketing, την επικοινωνία και την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων.
  • Οι δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας των επιχειρήσεων και των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων υποστηρίζουν τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας και συνεισφέρουν σε ένα καλύτερο σήμερα και ένα πιο βιώσιμο αύριο. Και αξίζει περισσότερο από ποτέ να αναγνωριστούν και να προβληθούν.
  • Στο Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος υποστηρίζουν την προσπάθεια των εταιρειών να είναι κοινωνικά υπεύθυνες και προβάλλουν τις δράσεις τους για την κοινωνία, τον άνθρωπο, τον πολιτισμό, τους νέους και τους εργαζομένους. Γιατί όταν οι επιχειρήσεις δίνουν πίσω στην κοινωνία, αξίζει να βρεθούν μπροστά.
  • Επιβραβεύουμε αυτούς που «ακούν» την κοινωνία. Αυτούς που δε διστάζουν να αναλάβουν το νέο ρόλο που η κοινωνία προσδοκά από τις επιχειρήσεις. Αυτούς που ανοίγουν νέους δρόμους. Αυτούς που κάνουν το όραμα πραγματικότητα. Αυτούς που καινοτομούν».
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη

Περισσότερα

Μενού