Ο διαγωνισμός «Μικροί Picasso» ολοκληρώθηκε!

Η Ecoelastika έλαβε πάνω από 1800 ζωγραφιές!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μικρούς μας φίλους για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό! Μέσα από τα δικά τους μάτια ζωγράφισαν για την αξία της ανακύκλωσης και ειδικότερα της ανακύκλωσης των άχρηστων ελαστικών στέλνοντας όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα:

«ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!»

Οι 3 συμμετοχές που κερδίζουν από ένα ποδήλατο IDEAL:

Οι 10 συμμετοχές που κερδίζουν από ένα πλήρες σετ ζωγραφικής σε ξύλινο κουτί:

10 συμμετοχές που κερδίζουν από μία ξύλινη κασετίνα με χάρακα, μολύβια, γόμα, ξύστρα και ξυλομπογιές:

Η δημιουργικότητα επιβραβεύεται!!!

Όλα τα παιδάκια ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι νικητές!!! Όλα τα παιδιά θα λάβουν ηλεκτρονικά στο email με το οποίο και δήλωσαν συμμετοχή, το συλλεκτικό πιστοποιητικό των Super Ambassadors by ECOELASTIKA για την προσπάθειά τους και τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό!

Σημ.: Οι γονείς των παιδιών που κέρδισαν οι ζωγραφιές τους βάσει αριθμού ψήφων θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη επικοινωνίας της ECOELASTIKA, κα Ιωάννα Αλεξοπούλου στο τηλέφωνο 2106128260 ώστε να στείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα απαραίτητα στοιχεία τους (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διεύθυνση κατοικίας για την αποστολή δώρου, τηλέφωνο).

Σε περίπτωση που οι γονείς των παιδιών που κέρδισαν δεν έρθουν σε επικοινωνία με την ECOELASTIKA μέχρι και την Τρίτη 26/04/2022 χάνoυν το δώρο και παίρνουν τη θέση τους οι επόμενες κατά σειρά ζωγραφιές με τις περισσότερες ψήφους.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για τη συμβολή σας στην προσπάθεια αυτή!

Αγαπάμε τη ζωή!

Εξασφαλίζουμε στα παιδιά μας ένα βιώσιμο μέλλον!