Δωρεάν Ελαστικά Δάπεδα σε Δημοτικά & Νηπιαγωγεία

Η Ecoelastika συνεχίζει και το 2022 το Πανελλαδικό της Πρόγραμμα

«ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ»

Φέτος, ο διαγωνισμός για Δωρεάν Ελαστικά Δάπεδα ασφαλείας στις σχολικές αυλές περνάει μέσα από τη δημιουργικότητα των μικρών μας φίλων που ζωγραφίζουν για την αξία της ανακύκλωσης και ειδικότερα της ανακύκλωσης των άχρηστων ελαστικών οχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τα παιδιά που φοιτούν σε Δημόσια Δημοτικά σχολεία,  Νηπιαγωγεία & Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες και να δώσουν με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία σε 4 σχολεία να αποκτήσουν ένα ελαστικό δάπεδο για την αυλή τους!

 

Το θέμα της ζωγραφικής είναι:

«Τι γίνονται τα άχρηστα ελαστικά όταν τελειώσει η ζωή τους;»

Ψηφίστε ως και 10/04/2022 τις τρεις ζωγραφιές που σας άρεσαν περισσότερο για να επιβραβεύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια και την δημιουργικότητα των παιδιών!

Εμπνευστείτε από τα σύντομα video που έχει ετοιμάσει η Ecoelastika γι αυτόν τον σκοπό

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Κάντε Like τη σελίδα της Ecoelastika (Ο διαγωνισμός αφορά μόνο τους φίλους της σελίδας μας στο Facebook).
  2. Ανεβάστε σε σχόλιο στο post της σελίδας μας στο Facebook 1) το όνομα του σχολείου 2) την περιοχή 3) τον Δήμο 4) τον Νομό που ανήκει.
  3. Δηλώστε το σχολείο σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής. Στην ίδια φόρμα ανεβάζετε και το ζωγραφικό έργο  του παιδιού σας.
  4. Την επομένη της ημέρας που θα κάνετε την ανάρτηση θα προστεθεί η ζωγραφιά του παιδιού σας στο κάτω μέρος της σελίδας μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Από αυτές τις ζωγραφιές θα προκύψουν με κλήρωση τα νικητήρια σχολεία.

* Κάθε παιδί μπορεί να έχει μόνο μία συμμετοχή και να ανήκει στο σχολείο που έχει δηλωθεί.

* Για κάθε σχολείο μπορούν να υπάρχουν πολλές συμμετοχές από διαφορετικούς μαθητές αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες κλήρωσης.

Διαμοιραστείτε τον διαγωνισμό!

Η υποβολή συμμετοχών έχει ολοκληρωθεί.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας!

Μη ξεχάσετε να ψηφίσετε  από τις 24/03 ως και 10/04/2022 τις τρεις ζωγραφιές που σας άρεσαν περισσότερο για να επιβραβεύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια και την δημιουργικότητα των παιδιών!

  • ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Η τελευταία ημέρα που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είναι η Τρίτη 15 Μαρτίου και ώρα 22:00.
  • ΚΛΗΡΩΣΗ: Την Τρίτη 22-03-22 και ώρα 17:00 θα διενεργηθούν δύο κληρώσεις (μία για τα γενικά και μία για τα ειδικά σχολεία), ΖΩΝΤΑΝΑ στη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/ecoelastika/, ώστε να μπορέσει να τις παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί.

Η δημιουργικότητα επιβραβεύεται!!!

Μετά την κλήρωση και την ανακοίνωση των νικητήριων σχολείων θα ξεκινήσει, στις 23 Μαρτίου 2022, διαγωνισμός με όλες τις αναρτημένες ζωγραφικές δημιουργίες των παιδιών.

Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού (24/03 – 10/04/2022) θα μπορείτε να ψηφίσετε τις τρεις που σας άρεσαν περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύουμε την προσπάθεια και την δημιουργικότητα των παιδιών.

Oι τρεις πρώτοι μαθητές/τριες που θα πάρουν τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν από ένα ποδήλατο.

Οι επόμενοι δέκα από ένα πλήρες σετ ζωγραφικής σε ξύλινο κουτί και οι επόμενοι 10 από μία ξύλινη κασετίνα με χάρακα, μολύβια, γόμα, ξύστρα και ξυλομπογιές.

Όλα τα παιδάκια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα λάβουν ηλεκτρονικά στο email με το οποίο και δήλωσαν συμμετοχή, το συλλεκτικό πιστοποιητικό των Super Ambassadors  by ECOELASTIKA για την προσπάθειά τους και τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.