Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο μαγικό, αισιόδοξο ταξίδι της ανακύκλωσης, παρέα με το “Χαμόγελο του Παιδιού”!

Ecoelastika & Combatt

Miα μαγική εμπειρία χαράς και παιχνιδιού έζησαν οι μικροί μας φίλοι στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το Χαμόγελο του Παιδιού από τα σπίτια Μελισσίων, Αμαρουσίου, Καρέα, Μοσχάτου και Περιστερίου.

Η Ecoelastika και η Combatt, συλλογικά συστήματα εναλλακτικής διαχείρισης ελαστικών οχημάτων και συσσωρευτών οχημάτων & βιομηχανίας αντίστοιχα, έστειλαν από κοινού μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού στο Μαρούσι.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την μουσικοχορευτική, θεατρική, διαδραστική παράσταση, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Εκπαιδευτικής Ομάδας Εν Οδώ με θέμα: «Οι Φύλακες της γης και το ταξίδι της ανακύκλωσης».

Μέσα από το έργο αναδείχθηκε με εύθυμο τρόπο η αναγκαιότητα της διάσωσης του περιβάλλοντος και η ενεργή συμμετοχή των παιδιών σε αυτή, κάτι που οι μικροί μας φίλοι αγκάλιασαν και επιβράβευσαν με το χειροκρότημά τους.

Στο τέλος όλη η αίθουσα γέμισε με τα ζεστά χαμόγελα των παιδιών καθώς έπαιρναν τα δώρα που τους έφερε ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του και η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή αυτός ο χρόνος να μοιράσει ακόμα περισσότερα χαμόγελα.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη