Εκδήλωση ECOELASTIKA παρουσίασης έργου RAP – ELT

Εκδήλωση ECOELATIKA παρουσίασης έργου “RAP – ELT: Παραγωγή και ασφαλτόστρωση τροποποιημένης ασφάλτου με ανακυκλωμένο ελαστικό οχημάτων και ανακυκλωμένο ασφαλτικό σκυρόδεμα”

Η Ecoelastika με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποίησε στις 19 Μαρτίου εκδήλωση στο συνεδριακό χώρο MEC Παιανίας, στα πλαίσια της συμμετοχής της στην 4η Διεθνή Έκθεση “Verde.tec / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος 18-20 Μαρτίου 2022, με στόχο την ενημέρωση των εμπλεκόμενων φορέων για το έργο:

“RAP – ELT: Παραγωγή και ασφαλτόστρωση τροποποιημένης ασφάλτου με ανακυκλωμένο ελαστικό οχημάτων και ανακυκλωμένο ασφαλτικό σκυρόδεμα”.
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ… ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν:

  1. Ομιλία από τον κύριο Παπαγεωργίου Γιώργο, Μηχανολόγο Μηχανικό, ΑΣΦΑΛΤΕΡ ΑΕ, ο οποίος παρουσίασε την διαδικασία παραγωγής του τροποποιημένου ασφαλτομίγματος καθώς και την διαδικασία της πιλοτικής διάστρωσης του δρόμου στον Δήμο Ασπροπύργου.
  2. Παρουσίαση από την κυρία Λυμπέτη Αιμιλία, Μηχανικό Μεταλλείων Μεταλλουργών, ΕΚΕΤΑ, σχετικά με τις μετρήσεις και τα αποτελέσματα του έργου.
  3. Ομιλία από τον κύριο Μαυριά Γιώργο, Γενικό Διευθυντή της Ecoelastika AE, σχετικά με την τροποποίηση της ασφάλτου με τρίμμα ελαστικού ως μια μορφή αξιοποίησης των προϊόντων που προκύπτουν από την ανακύκλωση των ελαστικών τέλους κύκλου ζωής με βασικό κριτήριο το περιβαλλοντικό όφελος και την συμβολή της στην Κυκλική Οικονομία.

Ευχαριστούμε θερμά όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας.

Δείτε αναλυτικά το video

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη